ابوالفضل نصیری در نشست مشترک با فعالین اقتصادی و مسئولین اتاق بازرگانی کرمان گفت: فرآیندهای الکترونیکی و سامانه جامع ثبت شرکت‌ها در فرآیند تاسیس و تغییرات دچار تحول شگرفی شده و از الکترونیکی به سمت هوشمند در جریان است.

به گزارش خبرنگار سرویس اجتماعی «جیرفت من» به نقل از روابط عمومی اداره کل ثبت اسناد و املاک استان کرمان، عصر دیروز جلسه هم‌اندیشی فعالان اقتصادی و شرکت‌های دانش‌بنیان با مدیر کل ثبت شرکت‌های سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، مدیر کل ثبت اسناد و مسئولان اتاق بازرگانی استان کرمان برگزار شد.

مدیر کل ثبت شرکت‌ها و موسسات غیر تجاری ضمن تسلیت شهادت حضرت ام‌البنین (س) با بیان اینکه حضور در دیار حاج قاسم مایه افتخار است، گفت: شهید سلیمانی معتقد بود امروز قرارگاه حسین ابن علی (ع) ایران است و بنابراین هر کار در زمینه تولید و اشتغال صورت گیرد، امام حسین (ع) آن کار را می‌بیند و اجر دارد.

وی افزود: فرآیند ثبت شرکت‌ها در سامانه جامع ثبت شرکت‌ها متحول و الکترونیک شده و مراجعات حضوری کاهش یافته و از تیرماه سال جاری روند تحولات، سرعت بیشتری گرفته است و برای تاسیس یا ایجاد تغییرات در شرکت‌ها نیاز به هیچگونه مراجعه حضوری نیست.

نصیری با اشاره به اینکه بروز شدن فرآیندها به تسهیل امور مراجعین می‌انجامد، ابراز کرد: بازطراحی سامانه جامع ثبت شرکت‌ها در دست اقدام است که آغاز بکار این سامانه در بهمن‌ماه، یک پیچ تاریخی در زمینه ثبت شرکت‌ها است.

او ادامه داد: در نسخه جدید سامانه جامع ثبت شرکت‌ها، خدمات‌دهی با بهره‌گیری از هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین صورت می‌گیرد.

مدیر کل ثبت شرکت‌ها تصریح کرد: ارائه خدمات هوشمند، بازه زمانی ارائه خدمات را کاهش می‌دهد و با آغاز بکار سامانه جدید، فرآیند تاسیس شرکت‌ها به ۲/۵ ساعت کاهش می‌یابد و تغییرات حداکثر در یک روز انجام می‌پذیرد و فرآیند ارسال پستی به طور کامل حذف می‌گردد.

او ضمن اشاره به اینکه در حال حاضر ۳۵ درصد شرکت‌های ثبت شده هیچگونه فعالیتی ندارند، گفت: تاسیس شرکت در کمترین زمان، به تنهایی رشد اقتصادی را به دنبال نخواهد داشت و اتاق بازرگانی و مسولین اقتصادی باید با تدوین اطلس سرمایه‌گذاری به شرکت‌ها جهت و نقشه‌راه بدهد.

همچنین سیدمهدی هاشمی مدیر کل ثبت اسناد و املاک استان کرمان، ماموریت اصلی سازمان ثبت اسناد و املاک را هویت‌بخشی به اشخاص حقوقی و املاک دانست و عنوان کرد: بازطراحی سامانه جامع ثبت شرکت‌ها مشکلات فعالان اقتصادی را کاهش می‌دهد و به رونق تولید کمک می‌نماید.

وی افزود: به موجب تبصره ماده ۱۱ قانون جامع حدنگار، دستگاه‌ها از ارائه هرگونه خدمات به اسناد دفترچه‌ای منع شده اند و فعالان اقتصادی برای بهره‌مندی از خدمات در حوزه‌های مختلف از جمله دریافت کارت بازرگانی، می‌بایست نسبت به تبدیل اسناد دفترچه‌ای به تک‌برگ اقدام کنند.

گفتنی است در حاشیه این نشست فرصت پرسش و پاسخ برای شرکت‌کنندگان فراهم شد و پیشنهادات فعالان اقتصادی اخذ گردید.

انتهای خبر/ فاریابی

توسط admin960

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *